New Yorks mangfold

Har du aldri vært i New York? Da bør du gjøre alt det du kan for å få tatt deg en tur en eller annen gang i løpet av livet. Og har du først vært der, vil du garantert tilbake. New York er akkurat som resten av USA; STORT! En reise til New York vil passe for deg uansett hvilken livssituasjon du er i. Til New York kan du like gjerne ta med deg kjæresten din, som barna dine, vennene dine, kollegene dine, reis på studietur eller reis dit alene. Uansett hvilket reisefølge du har, eller om du drar dit helt alene vil du garantert ikke kjede deg. Her finnes det noe å gjøre for alle sammen, og til alle prisklasser.

Det eneste du egentlig trenger  for å ha det kult i New York er, foruten et sted å bo, et metrokort og penger til mat. Med metrokortet kan du reise rundt i hele byen, og det er mer enn nok å finne på av gratis aktiviteter i hver eneste bydel. Her kan du lett bruke en hel dag i hver bydel. I tillegg er det mange flotte, grønne arealer i New York, og kanskje verdens mest kjente park, Central Park, er et absolutt must. Her kan du sitte i mange timer og bare se på alle menneskene som går forbi. Her er det ofte gratiskonserter og andre forestillinger, så det er bare til å følge med på hva som skjer.

Reiser du til New York vil du garantert få deg en tur for livet, og selv om dette blir en “asfaltferie”, så får du neppe et eneste kjedelig øyeblikk. Og får du lyst på litt strand og badeliv, så finnes det over 4 km med strandlinje rundt Coney Island. Et sted som har mer enn 100 000 besøkende hver eneste dag om sommeren, de fleste er faktisk New Yorkere!