Barcelona

Nok en herlig plass å besøke! Barcelona byr på et hav av opplevelser. Her finnes det noe for enhver. For de som ønsker å slikke sol og ser etter late dager på stranden, finnes det flere flotte strender i sentrum. Her kan du nyte livet og ta deg en dukkert eller kanskje få deg litt massasje fra en av de serviceinnstilte massørene som jobber på stranden.

Eller kanskje du er mer interessert i kunst og kultur? Du burde så absolutt tilbringe flere dager her nede, for å få med deg alle hovedpunktene av det som finnes å oppleve. Kunstopplevelsene står på rekke og rad. Her finner du alt fra spennende museer til fantastiske byggverk. Den katanske arkitekten Gaudi fikk oppført mange byggverk i sin karriere, og han har satt et vakkert preg på bybildet i Barcelona.

Sagrada Familia, den store domskirken, taler for seg selv. Den bare må oppleves, men du kan risikere å stå lenge i kø, så kom hit på morgenen med en gang kirken åpner.

La Rambla er en annen del av Barcelona som må oppleves. Denne pulserende handlegaten er vel den mest kjente, spanske gaten. Her står gateartistene på rekke og rad, og butikker og kafeer sloss om ditt besøk. En gate fullspekket av inntrykk og opplevelser.

I tillegg finnes det en rekke andre opplevelser, alt fra adrenalinkrevende fallskjermhopp, helikopterturer og taubaner, til mer rolige byturer med busser eller spøkelsesvandringer. Barcelona har noe for alle og enhver!